Üzenő tábla cicás, led világítással

A Üzenő tábla cicás, led világítással terméket a Ostatní gyártótól a ButorDekoracios.hu oldalon 1290 Ft - ért találja. 1290 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Az új Cat Whiteboard Lamp egy kivételes kiegészítő, amely nemcsak praktikus, de varázslatos hangulatot is teremt otthonodban vagy irodádban. Egyedi cicás dizájnja és a modern technológia tökéletes kombinációja.

Funkciók és Tulajdonságok:

LED Világítás: A Cat Whiteboard Lamp körbeöleli a cicás formát egy kellemes, meleg fehér fényű LED szalag. Ez nemcsak világítja az üzenőtáblát, de kellemes atmoszférát teremt.

Kézivezérlés: A beépített kapcsolóval könnyedén ki- és bekapcsolhatod a világítást, így teljesen te irányíthatod a környezet fényét.

Tartozékok: A csomag részeként egy fehér ceruza is található, amely lehetővé teszi számodra, hogy azonnal megjegyzéseket vagy rajzokat készíts a whiteboard felületen.

Üzenőtábla Méretei: A whiteboard mérete 106*157mm, ami elegendő helyet biztosít számos üzenet, emlékeztető vagy rajz számára.

Alap Méretei: Az alap mérete 96*40mm, ami stabil tartást biztosít az üzenőtáblának.

USB Táplálás: A Cat Whiteboard Lamp USB-kábellel működik, így könnyen csatlakoztatható laptopodhoz, hordozható töltőhöz vagy USB-s töltőaljzathoz.

Az új Cat Whiteboard Lamp a funkcionalitás és a dizájn tökéletes összhangja. A cicás forma és a hangulatos LED világítás egyedi stílust kölcsönöz otthonodnak vagy munkaterületednek. Ne csak üzenj, de tedd azt egy varázslatos atmoszférában!

Eladó: Lumino
28608
Termékek
679
Kategóriák
196
Márkák