Zelux RGB led szalag 2m

A Zelux RGB led szalag 2m terméket a Ostatní gyártótól a ButorDekoracios.hu oldalon 3690 Ft - ért találja. 3690 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Zelux termékcsaládot magas minőség és hosszú távú megbízhatóság jellemzi.

A ZELUX RGB LED szalag egy nagyszerű megoldás azoknak, akik kreatívan szeretnék díszíteni otthonukat vagy munkahelyüket. A szalag 2 méter hosszú és RGB színhőmérsékletű, így bármilyen hangulathoz igazítható.

A szalag teljesítménye 3,6W/m, ami egy rendkívül energiatakarékos megoldás, és hozzájárul a hatékony energiagazdálkodáshoz. A szalag feszültsége DC5V, amelynek köszönhetően alacsony feszültségen működik, így biztonságosabb használatot tesz lehetővé.

A szalag LED chipei 30 LED/m, amelyek a hosszú élettartamot és a kiváló minőségű fénykibocsátást biztosítják. Az élettartam akár 30.000 óra is lehet, ami azt jelenti, hogy hosszú távon használható.

A ZELUX RGB LED szalag 2 év garanciával rendelkezik, ami biztosítja Önnek, hogy a termék megbízható és minőségi. A szalag sokféle alkalmazási területen használható, beleértve a beltéri dekorációt, világítást és jelzésfényként való használatot is.

Ha egy sokoldalú és minőségi RGB LED szalagot keres, akkor a ZELUX RGB LED szalag tökéletes választás lehet Önnek. A termék hatékonyan működik, és hosszú élettartammal rendelkezik, ami garantálja a hosszú távú és megbízható használatot.

Ean: 5999860214687 Eladó: Lumino
28953
Termékek
677
Kategóriák
199
Márkák