LED panel (600 x 600mm) UGR<19 - Philips - természetes fehér 36W - 4000K

A LED panel (600 x 600mm) UGR<19 - Philips - természetes fehér 36W - 4000K terméket a Ostatní gyártótól a ButorDekoracios.hu oldalon 11990 Ft - ért találja. 11990 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Alumínium kerete lehetővé teszi a megfelelő hőleadást a magas minőségű beépített LED szalagnak, elkerülve a LED chipek túlmelegedését, így megelőzve a LED termék rövid-középtávú fénycsökkenését. Mindössze 36 wattból képes 3400 lumen fényerőt biztosítani. Ezt a 3300 lument 120° szögben képes teríteni. Tartozék egy magas minőségű PHILIPS LED driver is. Prémium termék, amely akár 50.000 órás élettaramra is képes. Színvisszaadási indexe >83, így képes kellőképp hű színeket biztosítani a belterek megvilágítása közben. 

A termékhez külön vásárolható egy dimmelhető driver is amivel a termék fényerőszabályzásra alkalmas.

Bár alapesetben a kazettás álmennyezetekhez készültek a LED panelek, az alábbi kiegészítőkkel számos módon beépíthetjük őket:

  • Falon kívül: LED panel beépítő - kiemelő keret
  • Függesztve: LED panel függesztő drót - sodrony
  • Gipszkarton alá: LED panel klipsz - akasztó
  • Gipszkarton síkjába: LED panel süllyesztő keret.


UGR<19 alacsony káprázási értékű LED panel típus. Irodai munkavégzésre, osztálytermekbe, orvosi felhasználásra jellemzően a 19-es UGR értékű világítás az ideális.

Az alumínium keret fényes fehér színűre van festve, míg a plexi diffúzor matt fehér. 
A homogén felület anyaga akril. Ennek köszönhetően a mindennapi használatban nem fog megsárgulni és még kellemesebb fényt biztosít.

A felhasználási területek közül csak néhányat kiemelve: irodák, üzletek, szállodák, közösségi terek, éttermek, szórakozóhelyek fővilágításának eszköze lehet.

Egyre több vásárló dönt a LED világítótestekre történő csere mellett. A fénycsöves világításoktól eltérően a LED azonnal teljes fényerőn világít, villogásmentes, nem zúg.
Alacsony energiafogyasztása által környezetbarát termék!

Az ár tartalmaz egy magas minőségű PHILIPS LED drivert is. 

Eladó: Lumino
28953
Termékek
677
Kategóriák
199
Márkák